Vplyv inflácie na poistenie - Fekete, Imrich
Všeobecne o vplyve inflácie na poistenie. Vplyv inflácie na jednotlivé druhy poistení. Opatrenia proti inflácii v neživotnom poistení. Prispôsobovanie výšky poistného a poistného plnenia. Dodatočne predpísané poistné. Bezpečnostné prirážky pri kalkulácii poistného. Uzavretie krátkodobých poistných zmlúv. Protiinflačné opatrenia pri životnom poistení. Životné poistenie viazané na investičné fondy. Životná poistka v cudzej a dvojakej mene.