Vývoj európskych poistných trhov - Janáková, Katarína
Vývoj poistných trhov Európy v roku 1997. Subjekty poistného trhu združené v CEA (Európske združenie poisťovní). Reálny rast trhov. Podiel životného a neživotného poistenia na predpise poistného. Podiel poistného na HDP. Poistné na obyvateľa. Postavenie poistného trhu SR v rámci poistných trhov Európy.