Bankopoisťovníctvo - nová perspektíva pre finančný sektor - Korauš, Antonín
Vytváranie podmienok pre rozvoj bankopoisťovníctva vo finančnom sektore. Proces vzniku bankopoisťovní v nadväznosti na globalizačné tendencie. Pobočky bánk v neefektívnej polohe - zvyšovanie ich efektívnosti ponukou poistných produktov v distribučnej sieti. Perspektívy bankopoisťovníctva. Kombinácia poisťovne a banky.