Marketingová komunikácia v poisťovni - Korauš, Antonín
Posun pri chápaní komunikačného procesu, ktorý je ponímaný ako dlhodobý proces riadenia a usmerňovania nakupovania zákazníkov. Charakteristika marketingovej komunikácie. Reklama v systéme marketingovej komunikácie. Proces reklamy v poisťovni. Ciele reklamy. Rozhodovanie o výške rozpočtu na reklamu v poisťovni.