Niektoré štatistické údaje o vývoji poisťovníctva na Slovensku za roky 1919-1938 - Patoprstý, Ján
Štatistické sledovanie vývoja poisťovníctva na Slovensku v rokoch (1919-1938). Údaje o prijatom poistnom. Objem elementárneho poistenia. Poisťovníctvo na Slovensku v rokoch 1938-1945. Spravovanie majetku poisťovní. Najväčšie slovenské poisťovne.