Najnovšie trendy v poistení úverov - Horvát, Igor
Vytváranie fúzií a akvizícií na európskom poistnom trhu úverového poistenia. Nové podmienky, ktoré vytvárajú akvizície Euler Group, Grouppe Coface, Gerling, Hermes a NCM na európskom trhu. Posun od tradičného poistenia smerom k úverovému risk managementu - tzv. credit management. Podmienky úverového poistenia na Slovensku.