Co je to management informací
Informačná explózia, rastúca potreba a ťažšia selekcia relevantných informácií. Vplyv dostupných informácií na manažment podnikov. Definícia manažmentu informácií. Jeho výhody a nevýhody. Zavedenie systému manažmentu informácií v podniku.