Na ceste k zmene - Krištofičová, Dagmar
Prechodné obdobie k reforme sociálneho poistenia bude zložité a vyžiada si mnoho zmien. Súčasný systém sociálneho zabezpečenia. Súčasti, ktoré by ho mali dotvárať. Základné princípy, na ktorých by mala byť reforma sociálneho poistenia založená. Čiastočné zmeny systému v dvoch rovinách. Deformácie v nemocenskom poistení. Rozpory v dôchodkovom zabezpečení. Nevyhnutná novela doplnkového dôchodkového poistenia.