Budúcnosť Číny - Lipták, Július
Stručná historicko-ekonomická charakteristika Číny. Základné makroekonomické ukazovatele. Reformy a čínsky model dynamického hospodárskeho rastu. Nová pozícia Číny vo svetovej ekonomike. Zásoby obilia a devízové rezervy. Úroveň spotreby, úspory a investície.