Euromanažér - kvalifikácia dneška - Polakovič, Ivan
Zmena požiadaviek na prípravu riadiacich pracovníkov - manažérov. Vymedzenie pojmu euromanažér. Vlastnosti manažéra budúcnosti. Vedomosti a zručnosti, ktoré sa požadujú od euromanažéra v súčasnosti. Možnosti štúdia manažmentu na slovenských a zahraničných vzdelávacích inštitúciách. Európske smernice.