Náčrt nového systému sociálneho poistenia - Krištofičová, Dagmar
Podstatné časti Koncepcie reformy sociálneho poistenia. Štyri súčasti a ciele. Rozdelenie nemocenského poistenia. Tri piliere pre dôchodkové poistenie. Zmena financovania sociálneho poistenia. Nový dávkový systém. Pozitíva zavedenia sociálneho poistenia pre sociálnu politiku.