Hodnocení nemá být strašákem
Využitie hodnotenia pracovníkov k ich motivácii alebo určeniu chýbajúcich kvalifikačných predpokladov a pod. Výstupy hodnotiacich pohovorov a ich význam pre personalistov. Príprava hodnotiaceho procesu. Pravidlá a obsah hodnotiaceho pohovoru.