Nečekají, až je osloví
Uplatnenie personálneho marketingu pri výbere pracovníkov. Metodika výberu a prijímania ľudí. Nábor pracovníkov podľa firmy Unilever. Ich práca s budúcimi absolventami vysokých škôl. Projekt rozhovoru "na nečisto", pri ktorom sa študenti učili zvládať prijímací pohovor.