Lucembursko - Pazderová, Lucie
Stručná hospodársko-ekonomická charakteristika Luxemburska. Pozitívna prognóza vývoja ekonomiky Luxemburska na rok 2000. Zahranično-obchodné vzťahy Česka a Luxemburska. Perspektívne trhové sektory a komodity.