Rusko na prahu roku 2000 - Štěpanov, Valerij
Tri varianty - optimistický, pesimistický a neutrálny - hospodárskeho vývoja v Rusku. Rusko v zrkadle OECD. Základné ekonomické ukazovatele ruskej ekonomiky za obdobie 1997-1999 a prognózy do roku 2001