Predpoklady rozvoja bankového sektora po roku 2000 - Makúch, Jozef, 1953-
Predpoklady rozvoja bankovníctva po roku 2000. Charakteristika stavu bankového sektora SR. Transformácia bankového sektora. Proces privatizácie a reštrukturalizácie bánk. Predprivatizačná reštrukturalizácia. Systémová reštrukturalizácia. Príprava na vstup do Európskej únie. Harmonizačný proces - zámery a ciele. Pripravované novely zákonov.