Marketing a neziskové organizácie - Čihovská, Viera
Význam marketingu v neziskových organizáciách. Analýza trhu, jeho segmentácia, identifikácia cieľových skupín. Systematické budovanie a rozvíjanie dobrého mena firmy - vytváranie pozitívneho imidžu organizácie. Marketingový mix neziskových organizácií. Produkty neziskovej organizácie. Public relations v neziskových organizáciách.