Ekonomická univerzita v Bratislave jubiluje skoro historické reflexie - Stern, Juraj
Rektor Ekonomickej univerzity prof.Ing. Juraj Stern, PhD. hodnotí činnosť vysokej školy za uplynulých 60 rokov. Jubileum Ekonomickej univerzity a jej ambície v domácom a zahraničnom rámci.