Nezaměstnanost v Evropské unii - Hřích, Jan
Výrazná diferenciácia miery nezamestnanosti medzi jednotlivými krajinami Európskej únie. Členenie krajín EÚ podľa miery nezamestnanosti. Porovnanie miery nezamestnanosti Česka s krajinami EÚ.