Členské státy EU: Francie - Lukáš, Zdeněk
Integračné aktivity Francúzska. Princíp fungovania politického systému Francúzska. Základné ekonomické ukazovatele a ich porovnanie s členskými štátmi EÚ. Vnútorná štruktúra francúzskej ekonomiky.