Komunikačné konflikty - problém či technika obchodného rokovania - Szarková, Miroslava, 1951-
Problematika konfliktov vo sfére marketingu a obchodu. Charakteristika konfliktu podľa súčasnej psychológie. Vonkajšie konflikty, vznikajúce v procese obchodného rokovania. Psychologický postup zvládnutia vzniknutého vonkajšieho konfliktu. Vnútorný konflikt, jeho odlíšenie od vonkajšieho konfliktu. Eliminácia konfliktov, posilňovanie sebaregulačných osobnostných mechanizmov.