Systém politických stran v Indii - Zavoral, René
Stručný náčrt indickej politickej štruktúry. Indická politická súčasnosť po voľbách v roku 1998. Klasifikácia indických politických strán. Indický národný kongres (INC). Indická ľudová strana (BJP). Komunistická strana Indie (CPI). Charakteristika straníckeho systému v Indii.