Reinžiniering! (?) - Záležáková, Eliška
Reinžiniering ako jeden z novších trendov v manažmente. Hlavné atribúty reinžinieringu. Procesy, ktoré by mali prebiehať v reinžinieringu. Realizácia reinžinieringu vo firmách. Koncepcie reinžinieringu podľa Michaela Hammera a Jamesa Champyho.