Elektronický obchod a banky - Korauš, Antonín
Základné produkty ponúkané prostredníctvom Telebankingu. Pasívne produkty. Aktívne produkty. Autentizačný produkt. GSM-banking ako doplnková služba elektronického bankovníctva. Internetbanking - spôsob styku s bankou prostredníctvom internetu.