Cena ako trhový nástroj - Lipianska, Júlia
Základné funkcie ceny. Cena patrí medzi silné marketingové stimuly. Cena ako súčasť marketingového mixu. Propagačná cenotvorba. Vplyv ceny na správanie spotrebiteľa. Vzťah ceny a kvality výrobku.