Stav ekonomiky Indickej republiky sa každoročne zlepšuje - Kopřiva, Juraj, ml
Súčasný stav indickej ekonomiky. Štátny sektor, poľnohospodárstvo, budovanie infraštruktúry, dovozné clá, štruktúra indického dovozu. Podmienky podnikania v Indii. Dvojstranné vzťahy medzi SR a Indiou, vzájomný obchod a slovenský export do Indie.