Právne otázky likvidácie obchodnej spoločnosti - Fekete, Imrich
Právne aspekty likvidácie obchodnej spoločnosti (verejná obchodná spoločnosť, komanditná spoločnosť, spoločnosť s ručením obmedzeným a akciová spoločnosť), podľa jednotlivých ustanovení Obchodného zákonníka. Zrušenie a zánik obchodnej spoločnosti. Pojem likvidácia obchodnej spoločnosti a právne dôsledky. Likvidátor obchodnej spoločnosti. Právne postavenie veriteľov. Likvidácia obchodnej spoločnosti a konkurz.