Koncepcia rozvoja kapitálového trhu v Slovenskej republike
Pokračovanie oficiálneho dokumentu Ministerstva financií Slovenskej republiky o rozvoji kapitálového trhu. Riešenie ďalšieho postavenia Úradu štátneho dozoru nad kapitálovým trhom. Systém evidencie a vyrovnania obchodov s cennými papiermi.