Lichtenštajnský model trustu - Mičko, Juraj
Legislatíva a pojmové vymedzenie lichtenštajnského trustu. Založenie trustu. Náklady na založenie a prevádzku trustu. Registrácia a právomoci zakladateľa trustu.