Fínsko má druhú najrýchlejšie rastúcu ekonomiku v EÚ - Bohušová, Katarína
Vývoj ekonomických ukazovateľov Fínska v rokoch 1997-99. Pozitívne výsledky umiernenej mzdovej politiky posledných rokov. Rast kúpnej sily fínskych občanov. Najúspešnejšie exportné odvetvia fínskej ekonomiky.