Reforma dôchodkového systému a tvorba dlhodobých zdrojov kapitálu - Baláž, Vladimír
Obyvateľstvo vyspelých krajín si vo väčšej miere buduje finančné rezervy na zabezpečenie v dôchodkovom veku. Systémy penzijného poistenia vo vyspelých krajinách EÚ. Základné piliere dôchodkového zabezpečenia v krajinách Európskej únie. Zamestnanecké penzie.