Hlavné tendencie vo vývoji peňažnej zásoby SR v roku 1998 a v prvom polroku 1999 - Komínková, Zora
Vývoj peňažnej zásoby SR v roku 1998 a prvom polroku 1999. Peňažné agregáty a základné ukazovatele. Medziročné zmeny v štruktúre peňažnej zásoby M2. Vývoj krátkodobých termínovaných vkladov. Dopad sektorových charakteristík peňažného správania na dynamiku M2 (vplyv vkladov obyvateľstva a vkladov podnikov).