Několik poznámek k vývoji a stavu česko-slovenských vztahů
Rozdelenie Česko-slovenska a ďalší vývoj v Čechách a na Slovensku. Súčasnosť a perspektívy slovensko-českých vzťahov. Zahraničnopolitická komunita na Slovensku.