Demografický vývoj na Slovensku v roku 1998 - Tirpák, Michal
Vývoj obyvateľstva v Slovenskej republike v roku 1998. Zmeny v zložení obyvateľstva podľa veku, národnosti a rodinného stavu. Národnostné zloženie obyvateľov SR od roku 1991. Počet narodených detí a miery pôrodnosti v rokoch 1993-98. Počet zomretých podľa pohlavia a vybraných vekových skupín a hrubá miera úmrtnosti. Migrácia obyvateľstva a prirodzený prírastok. Porovnanie populačného vývoja s výsledkami projekcie obyvateľstva za rok 1998 s výhľadom do roku 2005.