Strategický marketing - Tomek, Gustav
Vlastnosti podnikovej filozofie a jej vyjadrenie. Analytické predpoklady rozhodovania o stratégii. Strategická jednotka. Spôsoby výberu a zjednocovanie strategických jednotiek.