Demokracii sa tiež treba učiť - Kostolná, Júlia
Vymedzenie pojmov regionálny rozvoj a regionálna politika. Kompatibilnosť regionalizácie a regionalizácie verejnej správy. Územné plánovanie a územný plán. Princíp subsidiarity vo verejnej správe.