Financovanie a reforma zdravotníctva - Geržová, Rút
Transformačné kroky v rezorte zdravotníctva. Financovanie investícií v zdravotníctve. Rámcový návrh úpravy siete zdravotných zariadení ústavnej zdravotnej starostlivosti.