Systém HACCP sa od 1. januára 2000 uvádza do života aj na Slovensku - Dúžeková, Zuzana
Systém HACCAP - Hazard Analysis Critical Control Points ako nový prístup ku kontrole hygieny potravín. Charakteristika systému a dôvody jeho zavedenia. Vzor na spracovanie sanitačného programu. Plán realizácie systému zabezpečenia kontroly hygieny potravín.