Nestačia len zmeny štruktúry - Nemec, Juraj
Základné požiadavky na manažment verejnej správy podľa Európskej únie. Porovnanie súčasného stavu v našich podmienkach ako aj komparácia požadovaných štandardov s cieľmi reformy verejnej správy a verejných financií. Zásady finančnej kontroly. Verejné obstarávanie. Manažment verejných výdavkov.