Treba vychádzať z jasného právneho základu - Nemec, Juraj
Druhá časť príspevku zameraného na skvalitnenie verejnej správy v krajinách strednej a východnej Európy. Príspevok vychádza z dokumentu SIGMA, ktorý vznikol ako spoločná iniciatíva OECD a Európskej únie.