Správa štátu v medzivojnovom období Kapitoly z dejín verejnej správy na Slovensku - Skyba, Radovan
Vznik Československa (1918-1922). Československé župy. Krajinské zriadenie. Viedenská arbitráž. Obnovenie krajinskej správy. Slovenské župy. Revolučná správa.