Referendum z pohľadu novelizácie Ústavy Slovenskej republiky - Nikodým, Dušan
V súvislosti s úvahami o novelizácii Ústavy SR autor poukazuje na aplikačné a výkladové problémy, ktoré môžu vzniknúť vzhľadom na niektoré formulačné nepresnosti v ústavnej úprave referenda. Ide najmä o potrebu bližšieho vymedzenia predmetu referenda, určenia druhov referenda a následne jeho právnych účinkov.