Reklama pro děti, o dětech a s dětmi - Krupka, Jaroslav
Výsledky ankety detských divákov ohľadne reklamy pre deti na Medzinárodnom festivale filmov pre deti a mládež v Zlíne. Zákonitosti reklamy pre deti. Zásady dokumentu o pravidlách detskej reklamy, ktorý navrhla Európska asociácia reklamných agentúr. Prípady nevhodných reklamných spotov stiahnutých z vysielania kvôli vyvolávaniu strachu a sťažnostiam zo strany spotrebiteľov.