Jaké je důležité míti peníze - Fassati, Tomáš
Hodnotenie vizuálnej komunikácie bankoviek v rámci vzdelávacieho programu International Institute for Information Design. Podnety a podmienky na vznik slovenských a českých bankoviek, eurobankoviek a euromincí. Hodnotenie štýlu českých a slovenských bankoviek, čitateľnosti nominálnych hodnôt a rozlíšiteľnosti hodnôt v rámci súboru.