Obchodný zákonník s komentárom k vybraným častiam - Matulová, Mariana
Zákon č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov a zákona č. 127/1999 Z.z. Znenie zákona a komentár k niektorým zo základných ustanovení Obchodného zákonníka, ustanovenia týkajúce sa obchodného registra, najčastejšie používaných foriem obchodných spoločností a najčastejšie uplatňovaných obchodných záväzkových vzťahov.