Daňové zvýhodnenia vo forme daňových úverov pre FO a PO - Burák, Emil
Výklad pojmu daňový úver, ktorý sa vyskytuje v kontexte ostatných novelizácií zákona o daniach z príjmov. Zmysel daňových úverov. Daňové úvery pre fyzické osoby. Daňové úvery pre právnické osoby.