Problematika priebežného vedenia účtovníctva a sankcie - Piaček, Ján
Analýza zákona o účtovníctve. Inventarizácia majetku a záväzkov. Povinnosť evidencie DPH. Daň zo závislej činnosti a zákon o daniach z príjmov. Súvislosť so zákonom o správe daní a poplatkov. Pokuty a sankcie, ktoré možno aplikovať na problematiku priebežného vedenia účtovníctva.