BIS - Banka pre medzinárodné zúčtovanie - Bustinová, Branislava
Úryvok z vystúpenia Urbana Bäckströma, predsedu Rady riaditeľov a prezidenta Banky pre medzinárodné zúčtovanie, na výročnom valnom zhromaždení konanom v júni 1999 v Bazileji. Perspektívy svetového hospodárstva. Situácia na kapitálových trhoch. Reforma domácich finančných systémov. Posilňovanie finančnej stability.