Finančné orgány a výkon správy daní
Právne úpravy orgánov a ich kompetencií v oblasti správy daní. Daňové úrady zabezpečujú konkrétny výkon správy daní. Sídla a kompetencie jednotlivých orgánov. Sídla a pôsobnosť jednotlivých pracovísk Ústredných daňových riaditeľstiev SR. Daňové úrady - adresy, ident. číslo.