Komentár k zákonu o koncesionárskych poplatkoch - Kováčiková, Eva
Komentár k novele zákona č. 212/1995 Z.z. o koncesionárskych poplatkoch a o zmene zákona č. 468/1991 Zb. o prevádzkovaní rozhlasového a televízneho vysielania v znení neskorších predpisov a zákona NR SR č. 188/1999 Z.z.